Hindistan’da Düğün Alışverişi için En İyi Yerler

Küçük bir kuş geldi ve bize nişanlandığınızı söyledi. Woohoo! Parti Sharty ve kutlamaların zamanı geldi. Ama neden ter damlayan ter görüyorum? Düğün alışverişi yapılması konusunda nereye ve nasıl gideceğiniz konusunda endişeli hissediyorsunuz?
Hindistan, gelin mağazalarının sıkıntısı olmadığı bir yerdir (tıpkı gelin ve damat sıkıntısı olmadığı gibi). Ve Hindistan’da alışveriş yapmak için en iyi yer de çok fazla. Yapmanız gereken tek şey, düğün bütçenizi sırayla almaktır, böylece düğün alışverişine gitmek için en iyi yerlere atlayabilirsiniz.

[Ayrıca okuyun: Hindistan’da mutlaka kontrol edilmesi gereken en iyi sokak alışveriş yerleri]
Gelin kıyafetleri için Hindistan’daki en iyi alışveriş destinasyonları
Şimdi, kendiniz için olağanüstü gelin kıyafetleri ve mücevherler alabileceğiniz Hindistan’daki en iyi alışveriş destinasyonlarından bazılarını anlattığım için bir kalem ve kağıt alın.
Delhi
Saadi Dilli’nin konuşması ve Hindistan’da alışveriş yapmak için en iyi yer Chandni Chowk. Bu, maliyet etkin fiyat etiketi ve ayrıntılı işlerde gelin lehenga satın almak için en iyi yerdir. Aslında, Ram Kishan Sarees, CTC Emporio ve Lehenga House gibi Chandni Chowk özel mağazalarından kendiniz, kocanız, aileniz ve kayınvalideleriniz için tüm düğün kıyafetlerini satın alabilirsiniz.

Chandni Chowk dışında, yıllarca düğün alışverişi için Mekke olan Karol Bagh Ajmal Khan Road var. Burada New Handloom Emporium, Meena Bazaar, Satya Paul, Frontier Raas, Frontier Çarşı’nda muhteşem düğün lehengas alıyorsunuz. Ve sonra toptan fiyatlarla sarees, takım elbise ve lehengas sunan Chhabra 555 var.
Gelin kıyafetlerinizin moda tasarımcıları tarafından tasarlanmasını isteyenler için, Anamika Khanna, Amrita Thakur, Bhumika Grover, Kavita Bhartia, Tarun Tahiliani, Shantanu & Nikhil ve Anjtale ve Arsun Kapoor gibi birçok seçenek var. Shahpur Jat, Hauz Khas, Güney Uzatma ve Büyük Kailash I (M ve N Block Market), Greater Kailash 2 (M Blok Pazarı) sokaklarında bulacağınız sevgiler.

Mumbai
Mumbai’nin ünlü deyişin Hindistan’ın moda başkenti olduğunu biliyorsunuz. Aynı zamanda en iyi düğün alışveriş yerlerinden biridir. Deniz manzaralarının ve B-Town cazibesinin ötesinde, farklı bütçelere hitap eden gelin alışveriş yerleri bulacaksınız. Malad, Mumbai’deki Natraj Market, Chandni Chowk’un Delhi için olduğu şeydir. Ve mücevher alışverişi söz konusu olduğunda, Zaveri Fuarı mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerdir.

Tasarımcı mağazaları söz konusu olduğunda, etiketler arasında Ritu Kumar, Anita Dongre, Manish Malhotra, Abu Jani Sandeep Khosla ve daha fazlası yer alıyor. En iyi tasarımcılar tarafından tek bir yerde kıyafetler alabileceğiniz Ensemble ve Aza’ya bırakın.
[SC: Mediad]

Mücevherler için Gem Palace ve Johri Bazar’a girin ve burada altın, gümüş, değerli ve yarı değerli taş alacaksınız.

Kalküta
Kalküta şehri kalbinizi tatlı melodiler ve Durga Puja ile doldurur. Ancak en iyi düğün alışveriş yerleri söz konusu olduğunda, bu şehrin sunabileceği neşe vardır. Burrabazar ve Gariahat en iyi gelin alışveriş yerleridir.
85 Landsdowne Road, Simaaya, Sabyasachi, Bon Bibi Kolkata gibi tasarımcılar ve çok tasarımcı çıkışları var.

Chennai
Chennai’de güneye indiğinizde, üç şey sizi selamlıyor – altın, kanjeevaram ve tapınaklar. Bu, gelin kıyafetleri söz konusu olduğunda, Khader Nawaz Khan Yolu’ndaki enfes ipek sari, mutlaka ziyaret listenizde olması gerektiği anlamına gelir.
[Ayrıca okuyun: 10 aksesuar her Chennai kızının ilişki kuracağı]
Kanjivaram Saris’e gelince, Nalli, Sarangi ve Toty mağazaları tüm Hindistan’da ünlüdür. İpek işaret etiketleri aradığınızdan emin olun. En iyi ipek güvencesidir.

Haydarabad
Büyüleyici Şehri Haydarabad bir BT merkezi, Nawabs veya Biryani şehri olarak adlandırın, ancak gelinler için burası Hindistan’da alışveriş için en iyi yer. Aklınızda bir Nawabi düğünü varsa, en iyi düğün görünümünü elde etmek için Banjara Hills ve Jubilee Hills gibi Haydarabad’daki en lüks yerlere göz atın.

Umarım Hindistan’daki en iyi düğün alışveriş yerleri aramanız, yukarıda belirtilen Hindistan’daki en iyi alışveriş destinasyonlarıyla cevaplarını alır.
[Ayrıca oku: sokak alışverişi]
Görüntüler Kaynak: Bandbaajaa.com

Add a Comment

Your email address will not be published.